Munteanu Consulting

Livram solutii de dezvoltare a afacerii dvs

Contact

Strada Razoare nr 69

Constanta

900375


T  0743 107 484

F 0241 54 45 76


www.munteanu-consulting.ro

office@munteanu-consulting.ro

 www.facebook.com/munteanuconsulting

Echipa noastra are nevoie de noi profesionisti!

Munteanu Consulting este o organizatie care are la baza invatarea continua, consultantii nostri isi imbunatatesc in mod constant atat competentele profesionale cat si abilitatile interpersonale.  Consultantii nostri invata atat la locul de munca, prin proiectele la care participa dar si in cadrul unui program de formare interna. In etapele urmatoare, se agreaza asupra acelor oportunitati de training si educatie individuala, care slujesc scopului individual de dezvoltare profesionala.

Suntem o echipa tanara si dinamica in care exista posibilitatea de a promova rapid si de a obtine o remuneratie meritorie in baza perfomantelor realizate. Vrei sa ni te alaturi? Trimite-ne cv-ul si scrisoarea ta de intentie!

Valorile la care tinem si pe care le promovam

Tintim la excelenta

Livram ceea ce am promis si adaugam valoare dincolo de asteptari. Atingem excelenta prin inovare, cunostinte solide si flexibilitate.

Invatam continuu

Echipa noastra beneficiaza de cunostintele disponibile si totodata contribuie la imbunatatirea bazei de cunostinte pentru cei din jur. Succesul proiectelor noastre are la baza acumularea de cunostinte noi si utilizarea eficienta a cunostintelor deja dobandite.

Suntem o echipa

Ce ne diferentiaza este relatia pe care o cream cu clientul nostru, pentru ca suntem de parere ca cele mai bune solutii se gasesc prin cooperare. In fiecare zi lucram si invatam in cadrul unei echipe.

Cream schimbare

Ajutam clientul sa isi solutioneze problemele in cel mai bun mod. Fiecare din consultantii nostri se poate mandri cu rezultatele muncii sale pentru ca vede in mod direct impactul pe care il are munca sa.


Munteanu Consulting © 2008-2015. Toate drepturile rezervate. Privacy Policy